Monday, March 16, 2009

Kevättä Ilmassa

Aikaisin keväällä kirjoitettua:
Kevät on hienoa aikaa... No ,ensin täytyy talven väistyä, järvien sulaa ja pikkulintujen alkaa laulaa. Viime viikolla käytiin skouppaamassa uusia bouldereista myniksen seudulta ja juhuu.. Löydettiin luupavaa muotoa paljon, paljon. Highballia ja matalampaa. Hänkkiä ja släbiä.

Nykyaikaan:
Nyt alkaa kevät olla jo niin pitkällä että kiipeilyt ovat parhaimmillaan. Jo kuukauden jatkunut dieetti on purrut ja voimataso tuntuu olemaan kohdallaan näin ennen kesää. Kaksi päivää sitten tein uuden nousun Luolavuoreen. Fontainebleau deja vu. Ihmeellistä että paikasta, jossa ollaan kiivetty jo varmaan 15 vuotta, löytyy vielä uusia linjoja avattavaksi. Ja mielestäni tämä linja on ihan kelpo pätkä. Hyppylähtö huonoon krimppiin ja muutamia konstikkaita muuveja huonoilla slouppereilla. Toistonousua odottaa.

Toinen projekti minulla on uudessa spotissa myniksellä. 14 muuvia käsittävä traverse on aika vaikee. Oon nyt käynyt kolmisen kertaa yrkkäämässä ja viime kerralla olin jo toppikahvoissa. Mutta silti onnistuin pannuttamaan eikä eforttii riittänyt uusiin kunnollisiin yrkkiin:(

Nää projektit ja liuta muita hienoja odottelee viel nousua. Pikkuhiljaa kesä alkaa tästä käynnistyä ja viel on reilu 1,5 kk ennen kuin auton keula suuntaa Eurooppaan. Kaksi täydellistä kuukautta kiipeilyä kaikissa euroopan parhaissa kiipeilyspoteissa. Mitä muuta sitä nuori mies voisi tässä vaiheessa elämäänsä toivoa.

No comments: