Tuesday, March 23, 2010

SM-Boulder 2010

Juu,
Sisäkauden viimeiset kisat takana ja pikkuhiljaa täytyy alkaa keskittymään ulkokiipeilyyn. Lauantaina lähdetään iltalaivalla ruotsiin ja kohti Kjugea.

Viikonloppuna pidettiin tampereen uudessa kiipeilykeskuksessa Boulderoinnin Sm-kisat.Hienosti järjestetyissä kisoissa oli yllättävän paljon osalistujia. Kansainvälistä väriä kisoihin toi joukko Pietarilaisia lähetysmiehiä jotka olivat tulleet osalistumaan. Kilpailun kovin kärki erottui jo ennen kisoja ja ennakkosuosikki Nalle Hukkataival pokasikin lopuksi suomenmestaruuden Andyn ollessa toinen ja Tomin kolmas.

Kisojen karsinta käytiin yhteislähtönä kahdeksalla nihkeähköllä probleemalla. Suurin osa kilpailijoista sai topattua kaksi ongelmaa, kuten minäkin. Karsintojen jälkeen reitintekijät valmistelivat finaalireitit ja finaalit käytiin illemmalla. Yleisöäkin oli kertynyt paikalle mukavanlaisesti. Kaikenkaikkiaan Anton ja Jarkko olivat saaneet mahtavat reitit tehtyä ja muutenkin kisojen järjestelyt olivat todella hyvät.

Illalla ohjelma jatkui pienemmällä porukalla kiipeilykeskuksella. ohjelmaan kuului vapaata seurustelua, skeittausta, hyvää musiikkia ja oluen nautiskelua. Ja yöllä siirryttiin keskikaupungille tutustumaan Tampereen yöelämään.

Matkassa oli myös videokamera ja koitan saada pikimiten materiaalia tänne blogiin.

No comments: