Thursday, June 17, 2010

vk. 24

Jos katsotaan kulunut viikko taaksepäin, on aika mennyt aktiviteettien parissa. Viikonloppuna oli mahtava melontareissu Kustavin ulkoluodoille. Ja tämän alkuviikon olen tehnyt kuntoharjoitteita ja eilen kävin vähän boulderoimassa.


Viime viikonlopun melontareissu oli lyhyt mutta sitäkin rentouttavampi. Lähdimme perjantai-illalla mökiltä kustavista melomaan Katanpään länsipuolelle. Taivas oli harmaa ja vettä satoi jatkuvasti. Meloessa vesisateesta ei tosin ole mitään haittaa. Jotenkin se tuo jopa tunnelmaa touhuun. Pysähdyimme yöksi hienoille jäiden hiomille kallioille ja vesisade jatkui. Miten hienoa onkaan kurjassa kelissä päästä teltan lämpöön naukkailemaan jallua. Yöllä heräsin lintujen lauluun kun stakieli viritteli äänihuuliaan sateen lakattua. Ummistin silmäni uudelleen ja sade oli taas alkanut aamuksi. No märät kamat päälle, teltta kasaan ja kajakit vesille. Juuri ennen kun saavuimme mökille pilvet repesivät ja kirkas auringon paiste piristi loppumatkaa. Siitä sitten kiireellä kajakki teloille ja autolla kohti ystäväni valmistujaisjuhlia. Ja hienot juhlat olivatkin.

Sunnuntai meni rokulipäivänä, mutta maanantaina lähdin töiden jälkeen kahden ja puolen tunnin pyörälenkille. Maanantain lenkki painoi vielä jaloissa tiistaina jolloin päätimme lähteä ruissaloon pelaamaan fudista. Laurin kanssa juostiin matkat edestakaisin, n. 8km suunta, ja siihen päälle 1.5h. futista. Hyvä reeni. Nyt menee jo toista päivää jalkoja lepuuttaessa. Ei ookkaan pitkään aikaan tullu noin kovaa reenii. Nyt vielä kahden päivän jälkeen jalat on kuin puuta. Mut tänään on maastopyöräilyy joten eiköhän ne siitä vetreydy.

Viikonlopulle on luvassa melontaretki. Lähdemmen Koskelan Villen kanssa jo perjantaina matkaan kustavista ja tarkoitus olisi tehdä kahden yön reissu.

No comments: