Friday, July 1, 2011

Matkalle

Viimeinen päivä duunissa ennen lomaa. Huomenna Lähtee lento taas kerran kohti Geneveä ja Ranskan alppeja. Kyllä tätä matkaa on taas tullut odotettua. Viime kesänä oli lomaa vaan kaksi viikkoa ja se olikin aika synkkää vapauden kannalta katsottuna. No pääsihän siinä käymään Lofooteilla, ja sai siinä joitain reittejä kiivettyä.

Nyt tosiaan Lähden Chamonixiin. Koko kevät on tullut reenattua kohtalaisen vakavasti, ehkä enemmän peruskuntoon keskittyen, mutta kiipeily on myös kulkenut paremmin kuin koskaan. Tuntuu et nyt on selkeesti paremmassa kunnossa kuin koskaan. Lupaa hyvää sen puolesta.

Pakkaushommat on kanssa kerrankin ajoissa. Olohuonee lattia on kaman peitossa ja ihmetyttää miten ne saa mahtumaan kahteen reppuun. No, on ne ennenkin mahtuneet. Loppupeleissä alpeille ei kauheen suurta varustemäärää tarvii kantaa. Joitain vaatekappaleita ja kiipeilykamat. Jos jotain puuttuu, niin sen saa aina sieltä.

Läppäri lähtee matkaan ja koitan päivittää tänne miten matkalla menee, sekä kun saadaan jotain lähetettyä, jos saadaan. Ens viikoks on alustavasti luvattu ok keliä.

No comments: