Tuesday, March 2, 2010

Pääsis jo ulos!!

Päivät näyttävät toistavan toisiaan. Aamulla töihin. Töissä iltapäivään ja sit himaan. Nopee ruokailu ja sen jälkeen boulderille muutamaksi tunniksi ja sen jälkeen kotoon chillailuu ja seurustelua ja sit nukkumaan kunnes alkaa taas uusi päivä. Kiipeilyn reenaaminen on nyt tuntunut kyllä hauskalta ja motivaatio on pysynyt yllä läpi synkän talven. Kisat ovat varmasti ylläpitäneet motivaatiota. Vaikka kisamenestys onkin nyt ollut aika mitäänsanomaton. Bouldersalilla oon yrittänyt keskittyä tekemään mahdollisimman vaikeaa yksittäistä muuvia ja kehittämään sormivoimaa. Ja onha sielä muutamia hienoja(jos nyt sisäkiipeily voi hienoa edes olla) ongelmia joita ollaan talven aikana porukalla koiteltu.

Ulko kiipeily alkaa jo kuumottaa mielen sopukoissa aika kuumana. Talvi vaan näyttää jatkuvan. Viime kaudelta jäi muutama projektikin vielä avaamatta ja sit on tietysti paljon vanhoja reittejä joita en oo vielä noussut.

Ensimmäinen projekti joka tulee mieleen on Mietoisten kivellä sijaitseva traverse josta löytyy maininta aikaisemmista teksteistä. Vaikeita muuveja muutama putkeen ja loppuun hieno dyno. No pian jo pääsee... kunhan tuo puolen metrin lumi ensin sulaa pois.

Parin viikon päästä lähdetään Ilen kanssa kjugeen katsomaan josko sielä ois jotain kiivettävää. Laivalla Tukholmaan ja siitä autolla etelään. Metsä näyttää kätkevän sisuksiinsa uskomattoman paljon bouldereita ja hienoja reittejä. Jostain olen kuullut et kivi on helvetin terävää mut saapa nähdä. Joka tapauksessa helvetin hyvä juttu et pääsee sinne. Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa varmaan täälläkin kivet sulaa.

No comments: