Wednesday, January 26, 2011

Kevättä odotellessa

Vuosi 2010 loppui ja uusi alkoi. Paljon en ole ehtinyt tänne kirjoitella mutta josko taas jaksais áktivoitua. Eipä tässä paljoa ole ehtinyt tapahtuakaan. Jonkin verran Jääkiipeilyä ja sisällä reenailua. Sekä tietysti hiihtämistä kun näin talvi on tavoittanut Etelä-Suomenkin. Viimeaikoina olen kohtalaisen paljon myös keskittynyt keväällä oleviin lääkiksen pääsykokeisiin. Josko vaikka ois uranvaihto edessä.
Viime viikonloppuna kisattiin Turussa boulderoinnin Suomenmestaruudesta. Itse en tälläkertaa osalistunut vaan kannoin korteni kekoon osalistumalla reitintekoon. Torstai illalla alotettiin Ollin kanssa väsäämään finaalireittejä ja perjantaina saatiin vahvistukseksi Tomi ja Anton Helsingistä. Perjantai-ilta menikin sitten siinä ja saatiin reitit kyhättyä.


Lauantaina koitti itse kisapäivä. Aamukahvi huiviin ja sitten sain toimi
a virallisena harjamiehenä ja samalla sain muutamia valokuviakin otettua. Kisat itsessään meni hienosti. Kaisa oli organisoinut hommat suhteellisen hyvin ja voittajat saatiin selville.


Reittien teko onnistui kohtalaisen hyvin. Hieman se siinä kisan aikana jännitti et jos kaikki kiipee kaiken tai vastakohtaisesti jos suurin osa ei pääse mitään. No kaikki pääsi jotain ja kaikki näytti olevan tyytyväisiä, joten kait sitä voi olla itsekin tyytyväinen. Joka tapauksessa hieno fiilis koko kisan ajan. Porukka kannusti toisia ja kertoi betaa. Karsinnoissa oli seitsemän reittiä molemmille sarjoille. Ja finaaliin kasattiin 4 reittiä sarjaa kohden. Voittajaksi miesten sarjassa kiipesi Nalle, ja naisten sarjan voittajaksi kiipesi Eevi, mielenkiintoisen ja tiukan finaalin päätteeksi. Seuraavilla sijoilla miehissä oli Andy Ja Kuutti, naisissa Matilda ja Niini. Lisää kuvia kisoista.

Kun kisat oli kisattu, oli aika juhlia. Ilta vei myöhään (joillakin jopa aamuun) Turun yöelämässä, ja Helsinkiläiset vieraat pääsivät tutustumaan legendaariseen Dynamoon.

No comments: